Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=hw85wCaceMQ

STONE ISLAND AW17 KOLLEKTION

STONE ISLAND AW17 seneste kollektion ville få én til at ønske om vi ikke bare kan hoppe direkte til vinteren.

Der er absolut ingen tvivl om Stone Island kan finde ud af at fornye sig for hver sæson, og det samme er gældende for deres seneste vinterkollektion. Igen ser vi et kæmpe udvalg af overtøj til at holde én kørende uanset hvor koldt der kommer til at blive.

Der er både massive tykke parker, der får dig til at føle at du stadig lå begravet dybt under dynen, om du så venter på bussen under den vildeste snestorm. Der er lette bevægelige semi vinterjakker, fede sweaters og detaljerede striktrøjer. Og som altid er hele udvalget et absolut mesterklasse hvad angår design og funktionalitet.

Det handler om at slå til i god tid, så vejret ikke kan nå at snige sig op på én. Højdepunkterne i serien omfatter Frost Finish dunjakken, et nyt sæt Ghost Pieces med tonal branding (den helt hvide sweatshirt er især nice) og et udvalg af Thermo-Sensitive, der afslører det nye Check Grid Camo, når temperaturen falder. Tænker du at du stadig mangler en semi vinterjakke, mens solen stadig er over os her i Danmark, så er der mulighed for at købe en af de nye overgangsjakker, som den lilla grønne sweatshirt eller hoody.

STONE ISLAND AW17 er tilgængelig hos udvalgte forhandlere, som vi alle har lister her. Se hele kollektionen nendenfor.

Shop hos:

Mr. PorterSlamjamsocialismBstnstoreFlannelsVoostoreFarfetch18montroseAphrodite1994

Hvor kan man købe Stone Island i Danmark?

Få overblik over danske Stone Island forhandlere

Stone Island i Danmark

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu

Subscribe to newsletterNew Hiphop & RnB – Updates every week – The Swish DK