Skip to main content

The PAABL Anorak har en del praktiske lommer med skjulte og tapede zip lukning for ekstra sikkerhed og beskyttelse. Med en kombination af reflekterende detajler og en all-over camo mønster lever denne Running Anorak helt op til den moderne city-smart-vibe. Bindebånd til hem og hætte sikrer en personlig pasform, mens mesh stoffet tilbyder frisk ventilation.

A.P.C og Outdoor Voices, også kaldet A.P.C.O.V. har sammen skabt en kollektion med udgangspunkt i gode materialer, høj kvalitet og praktisk detajler. Kollektionen er et eksempel på A.P.C.s fantastisk evne til at se det smukke i det simple, kombineret med Outdoor Voices’ store tekniske viden inden for materialer.

[otw_shortcode_button href=”https://stoy.com/da/a-p-c-x-outdoor-voices-paabl-anorak-khaki” size=”medium” icon_type=”general foundicon-right-arrow” icon_position=”left” shape=”radius” target=”_blank”]Køb din PAABL Anorak på Støy[/otw_shortcode_button] [otw_shortcode_button href=”http://www.endclothing.com/eu/a-p-c-x-outdoor-voices-running-anorak-paabl-h02337-jab.html” size=”medium” icon_type=”general foundicon-right-arrow” icon_position=”left” shape=”radius” target=”_blank”]Køb din PAABL Anorak på EndClothing[/otw_shortcode_button]

 

Close Menu

Subscribe to newsletterNew Hiphop & RnB – Updates every week – The Swish DK